Bejelentés


EBERGŐCÉRT - a demokráciáért ... a HALOTTHAMVASZTÓVAL halálraítélt falu


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

EBERGŐC segítségért kiált

... (Btk. 225. §): /„Az a hivatalos személy, aki
azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen,
hivatali kötelességét megszegi, hatáskörét túllépi, vagy hivatali
helyzetével egyébként visszaél, bűntettet követ el, és három évig
terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”. /...

Aggódunk Ebergőcért, életünkért, egészségünkért, jogainkért...

Szomorú, hogy a mai Magyarországon 20 évvel a rendszerváltás után a népszavazást - mint a választópolgárok törvényes eszközét - figyelmen kívül lehet hagyni, mindenféle következmény nélkül!!!

EBERGŐCÖN ez történt 2009-ben!

Bár a Nyugat-magyarországi kis település 150 fős, (Mi Ebergőcért aggódók) úgy véljük nem a létszám, hanem az eljárás elrettentő példa. Főként annak tükrében, hogy 2010 tavaszán szintén választások lesznek .... és ezek szerint -bármi is az eredmény - nem kell azt tudomásul venni!

Halotthamvasztó épül Ebergőcön az ott lakók akarata ellenére!!!

Ha érdeklik a tények és események szánjon az oldal böngészésére pár percet.

 

 

Az Ön jogaiért -Ebergőcért!Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?anikó [ 2009-11-20 17:33 ]

A riport jövő szombaton lesz hallható, nem most, de azért a honlapot mindenki böngéssze az aktuális infókért.anikó [ 2009-11-20 14:17 ]

Szombaton (november 21.) a Kossuth Rádióban délelőtt 10 és 12 között elhangzik egy riport, bátran ajánlom mindenki figyelmébe!Lajos [ 2009-11-19 17:29 ]

Úgy gondolom, az egyéni érdek akar ismét győzni a közös akarat ellenében. Akármilyen jogi csűrés-csavarás jóváhagyása ellenére egy népszavazás már a rómaiaknál is ügydöntő volt . Kérdem én : erre a demokráciára vagyunk büszkék ? Én inkább szégyellem , hogy ennyire önző társadalomban élek.tsag [ 2009-11-19 10:21 ]

Tisztelt Ebergőcért aggódók!

Megértve felháborodásukat részünkről minden információt megosztunk Önökkel, annak érdekében, hogy a honlap rovatai tartalmazzák az összes valós tényt, adatot, információt! Nem szabad figyelmen kívül hagyni akár egyetlen ember sérelmeit sem beruházásunk miatt, azonban fontosnak tartjuk, hogy a \"megszólított\" szereplők megfelelő megvilágításba helyezhessék magukat.
Részünkről minden olyan kérdésre választ adunk amit jogunkban és tudásunkban áll.

Üdvözlettel:tsag
Hírek
Elszállított konténerek

A mai nap elszállították az építkezés helyszínéről a két felvonulási konténert. Nocsak, nocsak. Tán ez már a "meg nem valósulás" jele?

Nem építhetik a NATO-radart

Egyelőre nem épülhet meg a Tubesre tervezett NATO-radar, miután a Legfelsőbb Bíróság felfüggesztette az építési engedély végrehajtását. A Fővárosi Bíróság (FB) tavaly novemberben jogerősen elutasította felülvizsgálati eljárásában azokat a kereseteket, amelyek megtámadták a Tubes tetején lévő katonai híradóobjektum korszerűsítését, a NATO-radar kiépítését engedélyező miniszteri határozatot. Az FB döntésével kapcsolatban azonban felülvizsgálatot kértek a civilek a Legfelsőbb Bíróságon.

tovább >>


"Disznóságok" nem csak Ebergőcön, de Bátonyterenyén is

Úgy tűnik a halotthamvasztó létesítése bárhol is legyen, közösségi tiltakozást vált ki. Ezért lehet, hogy -mint Ebergőcön is- jobbnak látja az Önkormányzat és a befektető a polgárok kirekesztését az ügymenetből. Így jártak Bátonyterenyén is. A mai naptól közösen vesszük fel a harcot jogaink érvényesítéséért, így már országosnak mondható a civil összefogások kapcsolata.

tovább >>


Duna Televízió adása

Duna Televízió adása már oldalunkon megtekinthető...

tovább >>


Kossuth riport

Felkerült a Kossuth rádió 2009.11.28-i riportja. Érdemes a jogász álláspontját is meghallgatni. Úgy tűnik mégiscsak érdemes volt szavazni!!!

tovább >>


Forgat a Duna Tv is.

Csütörtökön a Duna Televízió forgat Ebergőcön, válaszokat keresve a népszavazás figyelmen kívül hagyására a demokrácia sárba tiprására. A riportműsor leadásának időpontját később közöljük.

Viharos közmeghallgatás

2009.11.27-én viharos közmeghallgatáson az Ebergőcért Civil Összefogás is feltette kérdéseit. A hivatalos jegyzőkönyv megérkeztével azonnal közzétesszük az ismételten bebizonyosodott HAMIS állításokat és kiderült ügyeket. Hangsúlyozzuk, hogy minden állításunkat jegyzőkönyvvel és dokumentummal tudunk igazolni!

A média kitüntetett figyelme

Miután a népszavazás jogintézménye sérült, ezért a média képviselői kiemelt figyelmet fordítanak ránk és ügyünkre. A Kossuth rádió mellett a Duna televízió és a Kisalföld is beszámol az eseményekről továbbá civil szervezetek pártok ajánlották fel jogi segítségnyújtásukat. Ezúton köszönjük mindenkinek.

tovább >>


Köszönet

Köszönjük A NY.M.R.H Kft-nek hogy aktív érdeklődésükkel növelik a látogatottsági statisztikánkat.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!